Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo προειδοποιεί για την ύπαρξη ψεύτικων ιστοσελίδων που παριστάνουν επίσημα sites της

*
Η Nintendo έσπευσε να προειδοποιήσει το κοινό της σχετικά με την ύπαρξη ψεύτικων ιστοσελίδων που παριστάνουν πως είναι επίσημα sites της. Οι συγκεκριμένες ψεύτικες ιστοσελίδες χρησιμοποιούν το logo της ιαπωνικής εταιρείας και επιχειρούν να πείσουν καταναλωτές στο να αγοράσουν προϊόντα της με τιμές σε υπερβολικά γενναιόδωρες εκπτώσεις. Σύμφωνα με τη Nintendo οι δημιουργοί των εν λόγω ιστοσελίδων στοχεύουν στην άντληση προσωπικών δεδομένων από καταναλωτές που θα πιστέψουν πως πλοηγούνται σε επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η εταιρεία πρόσθεσε πως για κάθε μια από τις ψεύτικες ιστοσελίδες που θα εντοπίζει θα απευθύνεται στα εκάστοτε αρμόδια τμήματα της αστυνομίας, καθώς και σε αρμόδια υπουργεία και πρακτορεία ώστε να λαμβάνεται δράση άμεσα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*